Hogy kell nagyon finom rántott májat készíteni?
Figyelt kérdés
2008. jún. 14. 09:44
1/4 anonim válasza:
Szia! Áztasd be előtte tejbe legalább 1-1/2 órára és ne sózd le mielőtt bepanírozod csak ha kisütötted. Jó étvágyat!
2/4 anonim válasza:
semmi képpen ne sózd be elöre attol megkemßenyedik, semmilyen májas ételben a májat nem szabad sózni a fözés, sütés elött.
3/4 anonim válasza:
1-2 órára áztasd be tejbe,amibe fokhagymát reszelsz!panir előtt ne sózd,csak ha kivetted az olajból!jóétvágyat!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket :)
2008. jún. 14. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!