Hazi keszitesü zsir folyekony marad, miert?
Figyelt kérdés
hazi zsir csinaltam, de a ki olvasztas utan nem kemenyedet meg, a tepertö nagyon finom lett, a zsirnak jo illata van es föztem is vele, minden oke csak ????2009. szept. 23. 17:32
1/11 anonim válasza:
Veletlenul nem toltottel olajat bele? Attol szokott hig maradnik, ha nem akkor nem tudom. Nekem jol szokott sikerulni, bar nagyon reg nem csinaltam! :))
2/11 A kérdező kommentje:
nem töltöttem olajat hozza, mar töbször csinaltam eddig sikerült, hogy most miert nem ?
2009. szept. 23. 18:02
3/11 anonim válasza:
Hűtőben van? Lehet hogy túl meleg van még és azért. Nekem is folyékony szokott lenni a sülthúszsír ha nincs a hűtőben.
4/11 anonim válasza:
Én is csak azt tudom javasolni hogy rakd hűtőbe
5/11 A kérdező kommentje:
Nincs hütöben. Zsiros bödönben szoktam tartani es a helyisegben most is 16 fok van.
2009. szept. 23. 18:34
7/11 A kérdező kommentje:
Igen disznozsir.
2009. szept. 23. 18:49
8/11 anonim válasza:
A takarmányozás befolyásolhatja a zsír összetételét.
9/11 anonim válasza:
Lehet,hogy nem sütötted elég ideig.
10/11 anonim válasza:
Szerintem még nincs elég hideg hozzá, hogy megkeményedjen, majd idővel, ne aggódj miatta :) mindenképpen megkeményedik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!