Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell saját készítésű...

19990612 kérdése:

Hogyan kell saját készítésű fagylaltot készíteni?

Figyelt kérdés

Sok gyümölcsöm lett!! Hallottam olyanról, hogy Dr.Oetker

Fagylaltporral lehet készíteni! Igaz ez??

Recepteket kérek!!

kÖszÖnÖm elŐre is!!

2011. jún. 30. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
csinalj szorbetet, turmixold ossze, vagy ha magos, paszirozd le, aztan cukrod, tehetsz bele citromot (jo lenne ha tudnam milyen gyumolcs), tedd hutobe, felorankent kevergesd, vagy kombinalhatod rendes fagyival is, csak ugy siman beleteszed es ugy keszited el, titu finom, rossz nem lehet
2011. jún. 30. 22:17
 2/4 anonim válasza:
Igy: [link]
2011. jún. 30. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne szúrd el a finom friss gyümölcsöt fagyiporral, egyik nap vettem vaniliásat, de ehetetlenül rossz és túl édes. Turmixold el inkább a gyümölcsöt egy doboz joghurttal, tegyél bele kis cukrot, majd keverd el tejszinhabbal. Tedd a fagyasztóba és néha kevergesd meg, 2-3 óra múlva már ehető fagyid van.
2011. júl. 2. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:

35 dkg gyümölcs, 2dl tejszín (vagy joghurt, vagy fele-fele én még csak a tejszínest próbáltam) cukor. Fagyasztó és fél óránként átkeverni. Ennyi. De a google a barátod, ezerféle receptet találsz. Most találtam tojásos is: Hozzávalók az alaphoz: 3 egész tojás, 20 dkg cukor, 5 dl tej.

A cukrot az egész tojásokkal kikeverjük. A tejet felforraljuk, majd állandó kevergetés mellett beleöntjük a tojásos masszát. Sűrűre főzzük, levesszük a tűzről és ízesítjük.

Ezt még nem próbáltam de ami késik nem múlik. A többi tojásostól félek, mert legtöbbször nem főzik, de ez szimpi.

2011. júl. 2. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!