Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy szereted a kárászt...

Hogy szereted a kárászt keszeget megsütve paprikás lisztbe ha ropogos száraz, vagy ha megsült és szaftos a halhúsa?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha annyira ropogósra sütöd, hogy az oldal-bordáit is símán apróra tudod rágni, és csak a gerince marad, amit eldobsz.


(Ha van egy tepsid ilyen grillezésre való ráccsal, azt töltsd meg olajjal úgy, hogy a rács fölé érjen kb. fél centivel, és akkor azt felforrósítod, majd visszaveszed a lángot közepesre. A halacskát többször oda-vissza megforgatod rajta sütés közben = akkor lesz a fenti eredmény)

Szólj mikor lesz készen, megyek! :))))

2013. ápr. 10. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenhogyan szeretem! :) :D
2013. ápr. 10. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 doboszoli ***** válasza:

Hirtelen sütöm, forró zsiradékba, ettől kap egy vékony kérget, belül pedig ott az omlós halhús.

Természetesen előtte alaposan irdalni, sózni.

Próbáljátok ki az alábbi keveréket:

-1 rész sima liszt

-1 " kukorica liszt

-1 " zsemlemorzsa

-kicsi piros paprika

-fokhagyma opcionálisan

2013. ápr. 11. 05:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!