Hogy szereted a kárászt keszeget megsütve paprikás lisztbe ha ropogos száraz, vagy ha megsült és szaftos a halhúsa?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 08:31
1/3 anonim válasza:
Ha annyira ropogósra sütöd, hogy az oldal-bordáit is símán apróra tudod rágni, és csak a gerince marad, amit eldobsz.
(Ha van egy tepsid ilyen grillezésre való ráccsal, azt töltsd meg olajjal úgy, hogy a rács fölé érjen kb. fél centivel, és akkor azt felforrósítod, majd visszaveszed a lángot közepesre. A halacskát többször oda-vissza megforgatod rajta sütés közben = akkor lesz a fenti eredmény)
Szólj mikor lesz készen, megyek! :))))
3/3 doboszoli válasza:
Hirtelen sütöm, forró zsiradékba, ettől kap egy vékony kérget, belül pedig ott az omlós halhús.
Természetesen előtte alaposan irdalni, sózni.
Próbáljátok ki az alábbi keveréket:
-1 rész sima liszt
-1 " kukorica liszt
-1 " zsemlemorzsa
-kicsi piros paprika
-fokhagyma opcionálisan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!