Milyen ételbe szoktatok gyömbért tenni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 21:03
1/6 anonim válasza:
Kekszbe, forró csokiba, kompótba, sült gyümölcsökre (alma, körte leginkább), néhány sütibe, húsételhez is szoktam adni, főleg fehérborral készült csirkéhez. Továbbá minden évben készítek házi likőröket, szeszes italokat, meg egészségmegőrző italokat, ezekbe is teszek.
2/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy őrölt gyömbérre gondoltam. Ugyan úgy lehet használni, mint a frisset?
2013. ápr. 8. 21:27
3/6 anonim válasza:
Persze, én csak a szeszes italokba, likőrökbe használok frisset. Máshová az őröltet legtöbbször.
4/6 anonim válasza:
lehet hülyén hangzik de én húslevesbe szoktam:) mikor mi van otthon. de általában frisset teszek bele,nem sokat picikét.megadja az ízét,és immunerősítő is.
5/6 anonim válasza:
Nem hülyeség, sokan használják :) Én levesbe ritkán teszek, mert a családban van, aki nem szereti az erőset, a gyömbér meg ugye az. Egyáltalán semmi erőset nem teszek legtöbbször a levesbe, aki akar, tesz magának házi paprikakrémet a tányér levesébe. Én imádom a cspőset, és sajnos így nem ugyanaz, mintha belefőne, de hát ez van :)
6/6 anonim válasza:
Én, amikor vadul fogyóztam és rengeteg párolt és nyers zöldséget ettem, akkor sokszor használtam egy körömnyi friss gyömbért ezekbe. hihetetlenül feldobta a már unalmas
variációkat. persze a gyümölcssalátákba, levesekbe is nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!