Szoktátok-e csak simán, megsikálva a zöldséget, sárgarépát ételbe tenni?
Figyelt kérdés
Ha túl vékony, vagy tavasszal, amikor még gyenge.2012. okt. 28. 11:30
1/3 anonim válasza:
igen szoktam, de csak tavasszal amikor még zsenge a zöldség
2/3 doboszoli válasza:
A tavaszi borsólevesbe kizárólag így kerül, amikor a zöldség még kisujjnyi vastagságú.
Huh, de sokára lesz még!
3/3 anonim válasza:
persze, ameddig még "új"-nak nevezzük simán.
ilyenkor, mégha vékonyka is, akkor sem nevezhető zsengekorúnak, így egy príma pengeéles zöldséghámozóval
lehántom semmi perc alatt a külső részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!