Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szoktátok-e csak simán,...

Szoktátok-e csak simán, megsikálva a zöldséget, sárgarépát ételbe tenni?

Figyelt kérdés
Ha túl vékony, vagy tavasszal, amikor még gyenge.
2012. okt. 28. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:
igen szoktam, de csak tavasszal amikor még zsenge a zöldség
2012. okt. 28. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 doboszoli ***** válasza:

A tavaszi borsólevesbe kizárólag így kerül, amikor a zöldség még kisujjnyi vastagságú.

Huh, de sokára lesz még!

2012. okt. 28. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

persze, ameddig még "új"-nak nevezzük simán.

ilyenkor, mégha vékonyka is, akkor sem nevezhető zsengekorúnak, így egy príma pengeéles zöldséghámozóval

lehántom semmi perc alatt a külső részét.

2012. okt. 28. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!