Milyen, olyan ételeket szoktál fogyasztani, ami másnak egy kicsit vagy nagyon furcsán hathat?
Nem undorító, ehetetlen kotyvalékokra vagyok kíváncsi, hanem olyan párosításokra - amik lehetnek családi receptek (amiket mások nem készítenek) vagy olyan összetevőkből álló étel, amit te jóízűen megeszel - gondolok amiken mások meglepődnek de neked a világ legtermészetesebb és akár a legfinomabb dolga.
Csak egy példa: kenőmájas kenyér tejföllel. Nekem nem jött be, de másnak nagyon is.
Vannak még érdekesebbek is, de most várok egy kicsit.
régen ettem vajas cukros kenyeret. már nem szoktam:)
valamint a tócsit (tocsni, cicege, lepcsánka, meg még akárhogy is hívják, mi tócsinak), cukorral ettem, holott mindenki tejföllel szokta.
Azt nem tudom, hogy cukorral milyen lehet a lapcsánka. Tejföllel viszont el tudom képzelni, sőt talán még én is ettem úgy csak nem emlékszem.
Ami viszont biztos, hogy a lapcsánka teával az igazi.
Na most megkívántam. Jó fokhagymásan.
Vajon a helyesírás-ellenőrző miért jelöli hibásnak a lapcsánka szót?
Na mindegy.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!