Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen, olyan ételeket szoktál...

Milyen, olyan ételeket szoktál fogyasztani, ami másnak egy kicsit vagy nagyon furcsán hathat?

Figyelt kérdés

Nem undorító, ehetetlen kotyvalékokra vagyok kíváncsi, hanem olyan párosításokra - amik lehetnek családi receptek (amiket mások nem készítenek) vagy olyan összetevőkből álló étel, amit te jóízűen megeszel - gondolok amiken mások meglepődnek de neked a világ legtermészetesebb és akár a legfinomabb dolga.

Csak egy példa: kenőmájas kenyér tejföllel. Nekem nem jött be, de másnak nagyon is.

Vannak még érdekesebbek is, de most várok egy kicsit.

#étel #érdekes ételek
2013. ápr. 3. 21:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

régen ettem vajas cukros kenyeret. már nem szoktam:)

valamint a tócsit (tocsni, cicege, lepcsánka, meg még akárhogy is hívják, mi tócsinak), cukorral ettem, holott mindenki tejföllel szokta.

2014. febr. 13. 23:32
 22/24 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom, hogy cukorral milyen lehet a lapcsánka. Tejföllel viszont el tudom képzelni, sőt talán még én is ettem úgy csak nem emlékszem.

Ami viszont biztos, hogy a lapcsánka teával az igazi.

Na most megkívántam. Jó fokhagymásan.

Vajon a helyesírás-ellenőrző miért jelöli hibásnak a lapcsánka szót?

Na mindegy.

Köszi.

2014. febr. 14. 21:40
 23/24 A kérdező kommentje:
A tócsnit és a cicegét sem ismeri.
2014. febr. 14. 21:41
 24/24 anonim ***** válasza:
Nagyim olajba megsütotte a kenyerszeleteket és jol megporcukrozta,ugy ette. Nagyapam mindig mézes vizet ivott. Vizbe mézet kevert és azt itta. Régebb mindig megkentem a kenyeret vastagon margarinnal ,kentem rá szilvalekvárt és meghintettem kakaóporral ,igy ettem. Vagy a sós földimogyorot kölesgolyóval és/ vagy majonézzel ettem.
2017. ápr. 24. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!