Mely ételeket célszerű kerülni, vagy fogyasztani a pattanások elkerülése érdekében?
Napi 2-3 l víz.
Rengeteg zöldség,gyümölcs. Zsíros,egészségtelen,hízlaló,műkaják és üdítők kerülése.
Naponta egy bögre kamillatea mézzel is sokat segít.
Minden este 1-2 babszemnyi élesztőt felhígítani kevés tejben vagy vízben.
Sok B vitamint tartalmazó étel.
Külsőleg:
Kamillás gőzölés.
Élesztős arcpakolás(élesztőt elkevered tejjel,kenhető de nem túl híg állagúra).
Reggeli,esti arctisztítás-ne alkoholos készítménnyel-mert akkor még erősebben működésbe lépnek a faggyú mirigyek.
1 héten egyszer arcradír,vagy napi használatra való(igen,olyan is van).
Sportolás(heti 2 minimum).
Ezek közül legfőképp a rengeteg folyadék. Üdv. :)
Napi víz megvan szerintem
Gyümölcs zöldség az is van minden nap szerintem
Műkajákat kerülöm, alapból fogyózom, szóval zsírt is próbálom kerülni
A teát kipróbálom
Majd az élesztő ivászata is meglesz!
Utánanézek mik tartalmaznak B vitamint és próbálok abból sokat enni
Élesztős arcpakolás most is az arcomon van :)
Mosakodni(arcot tisztítani) természetesen szoktam szappanal is meg sima vízzel is napi többször
Arcradírom nincs nem is tudom mi az próbálok majd beszerezni
Sportolás heti kettő már a tesivel is megvan, de szoktam kosarazni meg bicajozni szóval túlteljesítem a heti kettőt :D
Köszi a segítséget!
Jaj istenem,csak szappant ne,menten infarktust kapok. Ráncosít,iszonyatosan megnyúzza az arcbőrt,elmondhatatlanul egészségtelen neki,és a faggyútermelést is beindítja,ergo elősegíti a pattanások megjelenését(kiszárítja az arcbőrt,a faggyúk próbálják pótolni az elvesztett nedvességet,és 2x annyi zsírt termelnek).
Használj babaolajat,olivaolajat arctisztításra,ezek a legkíméletesebbek. 2. legjobb az arctej,de különböző arctisztítókból rengeteg választék van. Csak könyörgöm,szappant ne kenj az arcodra,pláne nem egy nap többször!
Oké köszi, hogy szóltál!
Egyébként nem tudom ki pontozta le a válaszolót, ha jobban tudja akkor válaszolja meg ő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!