A sütőpor és az élesztő között hatásfokban mi a különbség?
Figyelt kérdés
Volt olyan, hogy vagy sütőpor, vagy csak élesztő volt itthon. Sütni akartam, de feladtam. Szerintetek, ha az élesztős tésztát sütőporral csinálom meg mi lesz belőle? Egyáltalán ehető lesz az a valami?2007. szept. 14. 13:18
1/2 anonim válasza:
Mindkettőt más-más típusú tészták készítéséhez használjuk. Élesztő-kelt tészták, sütőpor-kevert tészták..stb. Hatásuk viszont hasonló. Én nem ajánlom, hogy a pl. kelt tésztát sütőporral készítsd, mert nem hiszem hogy ki tudja fejteni a kívánt hatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!