Az a kérdésem lehet-e ilyen ételt csinálni karajból?
Figyelt kérdés
elősütöm a húst,jénaiba rakom megszóróm sajttal és hagymával!úgy hogy ne égjen oda mit tegyek?lehet ilyet?2009. szept. 20. 13:05
1/3 anonim válasza:
Egy kis vízzel meg tejföllel locsold meg, fedd le alufóliával és LASSÚ tűzön párold majd később vedd le afóliát és pirítsd kb 5 percig.
2/3 anonim válasza:
Tehetsz rá vékonyra vágott füstölt szalonnát is, vagy bacont, akkor nem kell bajlódnod a szeleteléssel. Csak egy kicsi vizet tegyél alá, mert ezek a bolti húsok elég sok nedvességet tartalmaznak, ami a sütés során kijön belőlük. Ha a jénaidnak van fedele, akkor azt tedd rá, csak amikor leveszed, vigyázz vele, az arcodba ne csapjon a gőz.
3/3 anonim válasza:
Ha nem egészben sütöd,akkor nem kell elősütni.A födőt pedig mindig úgy kell levenni,hogy nem magadfelé emeled,hanem elfele tőled.Akkor nem csap meg a gőz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!