Hogyha karajból akarok csinálni tejfölös sajtos húst akkor, hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Mert úgy tudom,hogy a karajank elég sok sütés kell és ha rárakom a sajtot akkor meg ég. Menny ideig süssem csak a húst? Vagy,hogy csináljam?2008. júl. 26. 08:55
1/2 anonim válasza:
rakd le a karaj szeleteket tepsibe alá rakj margarint vagy olajat vagy vajat. Fűszerezd izesitsd, esetleg hagyma.Önts alás vizet 1-2 pohárral. Takard le alufóliával és sütsd főzd kb 3/4 óráig. Ha beleszúrod a villát éa puha akkor vedd le a fóliát. Sütsd tovább és mikor elkezd rózyaszín lenni akkor jöhet rá a sajt és tejföl. Ha sok a tejföl akkor kicsit hamarabb is. De a sajtot csak a vége felé mert az hamar megsül.
2/2 anonim válasza:
Én másképp csinálom. Az eleje jó annak ahogy az előző válaszoló leirta, de én sajttal, tejföllel együtt sütöm, ugyanúgy pici vizzel felöntve , lefóliázva és ha megpuhult a hús, akkor leveheted a fóliát, és kb 15 percig sütheted még tovább amég rá nem pirul a sajt. Igy jobban átveszi az Ízeket a hús, és a szaft is ízesebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!