Hogy kell natúr csirkemellet csinálni?
Figyelt kérdés
nagyon analfabéta vagyok a konyhában, kérlek segísetek. olyat szeretnék amin nincs panír. olyat lehet hogy ami van csirke filé a fagyasztóban azt kevés olajban megsütöm? meddig kell sütni ? köszi ha segítetek a NORMÁLIS válaszokat :)legyen szép napotok!2013. márc. 27. 11:16
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg vékony szeletekre vágni. Picit sózd meg és forró olajon kb 3-3 percig süsd.Persze forgasd meg.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2013. márc. 27. 11:31
3/4 anonim válasza:
Persze lehet natúr megsütni, de tedd egy fél órára egy tál hidegvízbe egy zacskóba zárva, hogy valamennyire kiengedjen.
akkor még szépen lehet szeletelni, nem lesz jeges a közepe. só, bors, esetleg még valamilyen fűszer, mártsd meg egy kis lisztben, és kevés zsiradékon süsd mindkét oldalát 3-3 percig.
ezután tedd egy kikent jénaiba/tepsibe szépen sorba. a lisztes pecsenyelevet fél deci vízzel forrald be, és önts a húsra.
lefóliázva süsd még kb 15-20 percig, majd fólia nélkül piríts rá. de ez nagyon rövid idő legyen , csak 1-2 perc.
omlós, finom , szaftos húsod lesz így.
Jó munkához idő kell :)
4/4 anonim válasza:
A nejem a nagymestere ennek. Ő is lisztbe forgatja, majd serpenyőben megsüti mindkét oldalát. Ezután kis vizet önt alá, és lefedett serpenyőben megpárolja. Amikor megpuhult, fedőt le, és kicsit megpirítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!