Hogyan kell sajttal töltött csirkemellet csinálni?
Vághatod szeletre is. Kicsit kivered, belegöngyölöd a sajtot, kicsit megnyomkodod, és duplán bepanírozod. (liszt-tojás-liszt-tojás-morzsa)
A panír összetartja, nem esik szét sütéskor!
Ha esetleg arra gondolsz, h a húsba tennéd a sajtot. Vághatsz bele lyukat a húsba és bele tudod tenni a sajtot, akkor arra figyelj, h a hús belseje is jól átsüljön.
De ha arra, amit az első irt az is jó!
tenyérnyi szeleteket vágj, egy egyik felére tedd a sajtot (ne lógjon ki ) a másik felét ráhajtod, jól összenyomod és bepanírozod. a prézlivel is jól szorítsd össze.
még finomabb, ha egy vékony szelet sonkát is teszel a húsra, a sajt előtt.
ha reszelt sajtos krémes töltelékre gondolsz, akkor vastagabb szeletekbe éles késsel "zsebet" kell vágni, abba tenni a tölteléket, a nyílást letűzni egy fogvájóval, és utána panírozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!