Muffinsütés - mit ronthattam el?
Figyelt kérdés
Már rengetegszer készítettem muffint rengeteg recept alapján - néha magamtól is, de ilyen még sosem fordult elő.. Szépen megemelkedtek a sütőben, de mikor kivettem, összeestek :( Nem értem, mi történhetett, elvégre nem "piskótásan" készítettem (külön fehérjefelverés), a második adagot próbáltam lassan is kihűteni,picit kinyitni a sütőt, de ugyanaz lett az eredmény... :( Az a baj, hogy túl sok "változó" van a történetben: új a sütő, nem tudom, hány fokon, milyen módban kell használni, új összetevők is kerültek a tésztába... De így nagy általánosságban, ha valakinek lenne valami tippje, miért eshet össze egy nem piskótás, sütőporral teleszórt tészta, az segítsen legyen szíves:(2013. márc. 26. 19:30
1/4 anonim válasza:
Te magad adtad meg lényegében a választ is. az új sütő lehet a ludas, amit még nem tapasztaltál ki.
sajnos ehhez is idő kell.
2/4 anonim válasza:
Az első negyedórában nem szabad kinyitni a sütőt. A formában kell hagyni kihűlni. Egyébként előmelegített hőlégkeveréses sütőben, kb. 180 fokon 22-25 perc alatt megsül.
3/4 anonim válasza:
Sütőpor helyett tegyél bele egy csapott teáskanál szóda-bikarbónát, nem fog összeesni. Nekem bevált. :)
4/4 anonim válasza:
Nem nyitottad ki a sütőt az első 20 percben? Mint már előttem is írták, valamint nekem is volt ilyen, és az ezért volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!