Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami tejszines finomság ami...

Valami tejszines finomság ami nálatok bevált? Mit főztök hétvégére?

Figyelt kérdés
Hétvégére szeretném, a párom meglepni.
2009. szept. 17. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Tejszines-gombás csirkemell :D

az én párom imádja...

Hozzávalók:

50 dkg csirkemellfilé

1 kisfej vöröshagyma

20 dkg gomba

2 ek vaj

bors

2 dl tejszín

1 csapott ek.liszt

petrezselyemzöld

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát a vajon megfonnyasztom,

majd rá teszem a vékony csíkokra vágott húst.Erős

tűzön rövid ideig együtt píritom.Ezután belete-szem a vékonyra vágott gombát.Sóval borssal íze-

sítem,ha kell egy kevés vizet öntök alá és puhára párolom .A tejszínben elkeverem a lisztet és a

húsra öntöm,jól összeforralom,majd 1 csokor apró-

ra vágott petrezselymet is belekeverek.

Párolt rizzsel vagy tésztával tálalom

2009. szept. 17. 12:15
 2/4 anonim válasza:

Sajtos tejszines csmell. Csmellet kiklopfolod és sózod borsozod.

Tepsit kiolajozod és megszórod sajttal(kb mint egy pizzát)

a csmellet belesorakoztatod egymás mellé és szintén reszelsz rá sajtot (ide már bőven tehetsz) Ha normál nagytepsibe csinálod akkor 6 dl tejszínt ráöntesz,ugy hogy jusson mindenhova. Én még villával kicsit megnyomkodom az egéssz tetejét (lelapítom)és szórok rá bazsalikomot(éppenhogy csak) sütőben 180 fokon addig sütöd míg a sajt meg nem pirul. Én rizst szoktam mellé köretnek. Jó étvágyat ha ezt választod:D

2009. szept. 17. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Én hétvégén a jól bevált húslevest csinálok (frissen vágott házi tyúkból), bár gondolkodtam még a ragulevesen (nyusziból). Másodiknak a szintén jól bevált rántott húst, sült krumpli, paradicsomsaláta (párom kedvence). És lehet sütök valamit. Pl. rácsos linzert.
2009. szept. 18. 13:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Barackos-feherboros tejszines pipi vagy pulykamell,krumplipurevel? :) hmmmmm, nyami

Konzerves barackbol is csinalhatod es en max 2dl akarmilyen (csak ne tablettas) felszraz feherbort szoktam belelottyinteni.

2009. szept. 19. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!