Milyen jó, bevált receptetek van tejszínes csirke néven?
A tejszínnek önmagában nincsen olyan íze, hogy csak abból, és csirkéből étel készülhessen...
Viszont menj fel a mindmegette.hu oldalra, és keress ott recepteket. Én mindig találok ott valamit, ami tetszik :) szupi oldal nagyon.
szia!
a csirket vagd csikokra, es piritsd meg olajon. elotte persze sozd es borsozd meg! ha meg van ontsd ra a tejszint. en szoktam bele tenni tejfolt is (izles szerint)mert ugy a tejszin edes izt ad neki. forrald ossze es mar kesz is van! rizzsel tokeletes!
jo etvagyat!
Szia!
Apríts fel egy kevés vöröshagymát,párold meg olajon vagy vajon,majd add hozzá a csíkokra szelt vagy kockázott csirkemellet,sózd,borsozd,egy kis majoránna,lepirítod az egészet,majd mindig egy-egy kis víz hozzáadásával puhára párolod.Közben egy bögrébe öntsd ki a tejszínt,üss bele egy tojást,de csak a sárgáját,jól keverd el,és adj hozzá a tejszínhez a csirkés léből,hogy a hőmérséklet kiegyenlítődjön,így nem csapja ki a t.sárgáját,majd öntsd nyakon a tejszínnel,én szoktam bele reszelni karaván füstölt sajtot meg trappistát is,mennyei.
Rizzsel szoktam enni vagy tésztával.
UI:ha szelsz bele gombát és azt is hozzápárolod még finomabb ételt kapsz.
Remélem segíthettem neked,szép napot,jó főzőcskézést.
21/l
Friss zsenge újrépa,jó is az,látod jó ötleteid vannak és így még színesebb ételt kapsz. :)
Üdv előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!