A halat hogyan készíted el, azon kívül, hogy kirántod?
Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 12:51
11/11 anonim válasza:
attól függ milyen hal.
mivel szakács iskolába járok így több fajta is van.
pl ami nagyon törik,azt nem rántom ki.
berakom tepsibe,rá fokhagyma,( só nem kell kivéve ha édes vízi hal) nagyon pici bors,majoranna,egy deci vörösbor,alá oliva olaj,tetejére is egy pici. alufóliát rá,megpuhítom ( kb 1 óra) majd alufólia nélkül 15-20p. amikor kész van egy kis citromot rá :)
ha a hal nem törik,akkor mindenféle panírban csináljuk.
liszt,paprika, kisütöm.
vagy paprikás liszt,tojás,zsömlemorzsa,és úgy sütjük ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!