Mi ilyen pitában szoktuk csinálni. A tésztát boltba vesszük. Ill. szokott lenni ilyen felkockázott hús. Azt szoktuk megpíritani.
A szósz: tejföl+foghagma krém /az ilyen tubusba is szokott lenni/
Illetve feltöltjk zöldséggel.
2013. jan. 10. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
2/6 anonim válasza:
Szégyen nem szégyen én porral szoktam. Azt tuti és finom is. Bár gondolkoztam rajata h kipróbálom h megtom-e csinálni házilag is jóra, de mostanában nem nagyon volt rá lehetőségem.
Sertéshúsból szoktam és szoktam mellé párolt lilakáposztát is csinálni
2013. jan. 10. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
3/6 anonim válasza:
Felcsíkozom a húst, aztán egy kis olajjal és fűszerrel összeforgatom, hagyom állni 1 éjszakát vagy időszűkében pár órát a hűtőben. Addig feldarabolom/felcsíkozom a zöldségeket uborka, paradicsom, hagyma, lilakáposzta, saláta, paprika, ki milyen zöldségeket szeret hozzá. Aztán fogok egy tejfölt vagy joghurtot és beízesítem, nyomok bele jó sok fokhagymát, sót, borsot szórok hozzá és lehet bele vágni snidlinget vagy valamilyen más zöldfűszert. A krumplit kisütöm. A húst is kisütöm. Tálra rakom a húst melléje teszem a krumplit és a zöldségeket majd meglocsolom a tejfölös szósszal. Voilá! :) :D
2013. jan. 10. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
4/6 anonim válasza:
a tésztája a legegyszerűbb és nagyon finom, ha friss. csináltam már pitával és tortillaval is, sztem pitával jobb. viszont gíros fűszerkeveréket használok a húshoz.
2013. jan. 10. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
5/6 anonim válasza:
Nem sűrűn készítek gíroszt (így kell írni), mert eléggé macerás a kard. Kisebb mennyiségű hússal nem is érdemes kezdeni. Néha, ha nagyobb társaság jön össze, akkor állok neki, s akkor több kiló húsból. A hús vagy bárány, vagy disznó. Eredetileg ez az étel a döner, s török.
A kész husihoz van, amikor törökösebb, van amikor görögös cuccot adok: hagyma, paradicsom, paprika, török joghurt, vagy dzadzíki, sült krumpli.
2013. jan. 11. 00:29
Hasznos számodra ez a válasz?
6/6 anonim válasza:
Felcsíkozott csirkemellből kotányi görög sültek porral csináljuk hasábburgonyával, fokhagymás-tejfölös és csípös öntettel + eisberges saláta keverékkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!