A halat hogyan készíted el, azon kívül, hogy kirántod?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
szoktam grillezni raklett grillen hozzá rizs meg sajtmártás, aztán só borsozás majd paprikás kukoricalisztbe forgatás és kisütés hozzá fokhagymás szósz.
Kedvenc az ez a recept,isteni:
Aztán pl van hogy nem paprikás hanem sörtésztába sütöm ki burgonyával ez a fish and chips:
Spenótos halat is szoktam néha,spenót krumpli hal és tetejére mozarella tepsibe sütve.
És ez vár még kipróbálásra:
csak én ezt paradicsommal és fekete olivabogyóval fogom feldobni olyan görögösen:)
Nagyon sokat készítek halat,hetente kéthetente biztos és szeretem változatosan elkészíteni.
Mindig hekket használok vagy afrikai harcsafilét,ünnepekkor persze a halak királya a lazac is étlapra kerül.
Én nagyon szeretem,egészséges és finom is:)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Arab recept, tisztitas utan citromlevel, soval par percig hagyod, majd lemosod. Ezutan pacot keszitesz, v.hagyma, f.hagyma, koriender es kapor, amit turmixolsz, bele f.bors, p.paprika, so, de lehet vegetta is, s oliva olaj. Ebbe a pacban hagyod 1 orat, aztan lehet sutoben grillen sutni, vagy olajban a gazon.
Melle lencseszosz, parolt rizs, salata!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Őrölt borsos kukoricalisztbe forgatva ropogósra sütöm.
De szoktam a rántotthalon kívül még halászlét, halpaprikást is főzni:)
A rácponty is nagyon finom tud lenni, krumplis-lecsós-tejfölös tepsis alkotás.
Halkrokettet is csináltam már szálkamentes filéből.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
A fentebb említettek közül paprikás-lisztbe vagy különböző bundákba forgatom.
nagyon finom, ha a liszt-tojás-zsemlemorzsa bundában a zsemlemorzsába darált diót és reszelt sajtot teszünk.
Vagy egyszerűen csak hosszában kettévágom, vajdarabkákat teszek rá, bőrös felével lefele teszem a tepsibe, alufólia alatt megpuhítom, majd anélkül megpirítom. Egyszerű, de finom. Ma is pont ezt (is) készítettem pontyból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!