Hogyan készítsem a káposztalevest?
Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 09:49
1/1 anonim válasza:
Mosd meg a savanyúkáposztát, öntsd fel vízzel és kezdd el főzni. Ízesítsd meg az egészet fűszerekkel, babérlevéllel, hagyma. Ne hagyd ki a füstölthúst - ha nincs, megteszi egy darab füstölt borda is csak az íze miatt. Bele kolbász - lehet felére vágva vagy karikákra. Lassú tűzön hagyd minél tovább főni, hogy "találkozzanak - kezet fogjanak" az ízek. Mehet bele gomba is. Tésztát én nem szoktam tenni bele, valaki igen. Szerintem akkor jó a leves, ha másodszor van melegítve. Valahogy ízesebb lesz. A vasárnapi levest is szombaton szoktam megfőzni, így vasárnap mindig "másnapos" levest eszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!