Keserű krumplit semmiképp sem szabad megenni? Nagyon mérgező?
Figyelt kérdés
Sajnos már félig kész volt a milánói rakott krumpli, mikor észrevettem, hogy a héjjában főtt krumpli között van néhány kesernyés, elég kellemetlen szelet.Utólag nagyjából kiszedegettem , kihajigáltam ezeket, de alul még maradhatott.Meg merjük enni, vagy dobjam ki az egészet??SOS!2013. febr. 21. 13:27
1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy ebből a zsák krumpliból múltkor már csináltam krumplipürét, azon semmi furcsa ízt nem vettem észre.Fura.Gyors választ, légyszi, mert már éhes vagyok, de nem merek enni..
2013. febr. 21. 13:30
2/5 anonim válasza:
Nekem a rakott burgonyánál volt ilyen, megettük és semmi bajunk nem lett.
4/5 anonim válasza:
Kidobhatod a keserű krumplikat. Bajotok nem lesz tőle! Megehetitek a rakott krumplit!
Ha zöld színe lenne a krumplinak akkor mérgező. De ha nem ilyen volt a krumpli csak kesernyés akkor nincs baj, nem lesz bajotok tőle!
5/5 A kérdező kommentje:
Egy volt közte, ami a héja közelében zöldes volt, de a zöld részt levágdostam.Lehet, hogy ez az egy zöld tette tönkre a többit, mert együtt főztem?
2013. febr. 21. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!