Kb.20 főre főznék babgulyást bográcsban. Mennyi babot és húst kell számolni egy főre, vagyis mennyit vegyek ezekből a gulyáshoz?
Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 10:51
1/3 anonim válasza:
Leveshez fejenként 20 deka hússal szoktam számolni, a babot sajnos nem tudom.
2/3 anonim válasza:
én már nem szoktam kinlódni a nyers babbal, mindig konzerv babot veszek, vagy fagyasztottat, mert az tuti megpuhul...
így ha a húst nézed én vennék olyan 6 kiló húst és egy kis füstölt kolbászt is tennék bele... a babot meg úgy adagolnám, hogy kb. 15 liter étel legyen (akkor tuti a nagyétkűek is jóllaknak) tehát vagy vennék olyan 3 kiló babot, vagy u.a. kb. 10 konzervet.... de ha többet veszel, eláll sokáig...
3/3 A kérdező kommentje:
Na, megoldottam hétvégén, teljesen jól sikerült. 2,5 kg hús + egy füstölt csülök + füstölt oldalas+ füstölt tarja (kb. 1 kg összesen) , 2 kg tarkabab és valamennyi zöldség. És nagyon jól sikerült és elég is volt . Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 15. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!