Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy jelenhet meg a . Ikipdeiá...

Főzős Laci kérdése:

Hogy jelenhet meg a . Ikipdeián, az a szó, hogy "sampinyonon" gomba?

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem,hogy ez legalább valamennyire hiteles forrás,de csalódnom kellett.
2013. febr. 14. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Ha maga a wikipedia sem tartja magát hiteles forrásnak, te nem tudom miért tetted. [link]

Egyébként meg úgy, hogy akárki szerkesztheti a szócikkek nagy részét és valaki félreütött.

2013. febr. 14. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Úristen, ilyen megtörténhetett? Le vagyok taglózva.
2013. febr. 14. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Te puffogsz? Aki a Wikipedia szót sem tudod leírni?
2013. febr. 14. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
De a csiperke gomba az franciául champignon (sampinyon) gomba. Elírták ezekszerint!
2013. febr. 14. 18:16
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

Ez pont olyan felháborító cselekedet, amikor itt a GYK-n azt olvasom valakitől, hogy a Wikipédiát Ikipdeián-nak írja.

Csalódnom kellett.

2013. febr. 14. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

5-ös vagyok.

Úgy látom, 3-aska, ugyanazt szúrtuk ki mindketten!

A 75 %-osok már csak ilyenek! :))))

2013. febr. 14. 18:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Lájk, de elárulom, évek óta minden nap látogatom ezt az oldalt, -sokszor válaszolok is- de a százalékom másfél éve nem mozdult!
2013. febr. 14. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:
65%

Jaj, kedves 75-ösök, lehet, hogy kérdező valami görög ismerettágító oldalt látogat, az Ikipdeiát :))))

Ott pedig akár sampinyonon gomba is lehet :D

2013. febr. 14. 19:29
 9/9 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem meg nem véletlenül pont volt a w helyén. A verzió, nem engedte kiírni a honlap megnevezésével a kérdést a rendszer. B: A kérdező gondolta úgy, hogy a rendszer nem fogja engedni.

Kérdésre: A wikipédián szereplő szócikkeket bárki szerkesztheti, és az ellenőrzést is nagyjából a felhasználók végzik. Hiteles forrás egyébként a véleményem szerint.

2013. febr. 14. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!