Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A gomba akkor is roppanós...

A gomba akkor is roppanós marad, amikor megfőtt?

Figyelt kérdés
Azt a hagyományos gombát vettem a zöldségesnél, talán csiperke a neve, nem tudom pontosan.Már jó ideje fő, másfél órája, de még mindig szinte olyan, mint amikor feltettem főni.
2013. jan. 24. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
a gomba nem lesz teljesen puha , ha megfőtt akkor sem. egy jellegzetes kicsit gumis állaga van, de bármeddig is főzöd is ilyen marad. így természetes.
2013. jan. 24. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Amúgy 20-25 perc párolás, főzés, elég neki. a rántottgomba is nagyon rövid idő alatt megsül.
2013. jan. 24. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem marad roppanós amikor megfőtt.

Nem lesz olyan mint nyersen.

Állagra, puha, gumis, szivacsos lesz.

De finom!

A gombának nem kell sok idő, hogy jó legyen, hogy elkészüljön.

2013. jan. 24. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
A gombát én max 15 percig szoktam főzni, vagy amíg a saját leve el nem fő, kicsit mindig roppanós.
2013. jan. 24. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Olyan 10-15-perc elég neki.

Főzésnél, sütésnél egyaránt.

2013. jan. 24. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
teljesen puha nem lesz, csak olyan gumis szerű.
2013. jan. 25. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!
2013. jan. 25. 11:54

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!