A gomba akkor is roppanós marad, amikor megfőtt?
Figyelt kérdés
Azt a hagyományos gombát vettem a zöldségesnél, talán csiperke a neve, nem tudom pontosan.Már jó ideje fő, másfél órája, de még mindig szinte olyan, mint amikor feltettem főni.2013. jan. 24. 16:14
1/7 anonim válasza:
a gomba nem lesz teljesen puha , ha megfőtt akkor sem. egy jellegzetes kicsit gumis állaga van, de bármeddig is főzöd is ilyen marad. így természetes.
2/7 anonim válasza:
Amúgy 20-25 perc párolás, főzés, elég neki. a rántottgomba is nagyon rövid idő alatt megsül.
3/7 anonim válasza:
Nem marad roppanós amikor megfőtt.
Nem lesz olyan mint nyersen.
Állagra, puha, gumis, szivacsos lesz.
De finom!
A gombának nem kell sok idő, hogy jó legyen, hogy elkészüljön.
4/7 anonim válasza:
A gombát én max 15 percig szoktam főzni, vagy amíg a saját leve el nem fő, kicsit mindig roppanós.
5/7 anonim válasza:
Olyan 10-15-perc elég neki.
Főzésnél, sütésnél egyaránt.
6/7 anonim válasza:
teljesen puha nem lesz, csak olyan gumis szerű.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!
2013. jan. 25. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!