Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Padlizsánkrém készítése?

Padlizsánkrém készítése?

Figyelt kérdés

Kipróbálnám a padlizsánkrémet, de nem bátortalan vagyok :), nem tudom ízelni fog e.

Ki készített már ilyet?

Mihez hasonlít az íze?



2013. febr. 9. 16:07
 1/3 anonim válasza:
100%
Nálunk a család nagyon szereti.Az íze semleges,az ízesítés fog benne dominálni.Mi fokhagymásan,hagymásan,készítjük.Ahhoz,hogy krémesebb legyen teszünk bele kis mustárt és majonézt.Szerintem próbáld ki,elöszőr csak egy darabot vegyél,abból nem lesz túl sok.Piritóson valami isteni finom:)Nem találkoztam még olyannal aki nem szeretné.
2013. febr. 9. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi, ki fogom próbálni :)
2013. febr. 9. 16:33
 3/3 anonim ***** válasza:
ha lehet, faszénen süsd meg a szeleteket. a füstszagtól még finomabb lesz.
2013. máj. 25. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!