Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet elvenni a leves...

Hogyan lehet elvenni a leves csípősségét?

Figyelt kérdés
Kicsit túl csipősre sikerült a borsólevesem,hogyan lehet enyhíteni?
2013. febr. 8. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán tejföllel.
2013. febr. 8. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Önts hozzá vizet,főzd fel újból.
2013. febr. 8. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is, hígítsd fel!
2013. febr. 8. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
A sót tudom, hogy a krumpli felveszi, egy próbát megér ha dobsz bele pár krumplit és főzöd még kicsit .De lehet én leszűrném és új levet kapna .
2013. febr. 8. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
csak fele levét öntsd le, és pótold másikkal, aztán az izesítést is ki kell egészíteni, só, kis cukor, ahogy egyebként szoktad.
2013. febr. 8. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim válasza:
Egy kanál almaecettel.:)Tuti bevált módszerem... :)
2013. febr. 8. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim válasza:
Egy kanál almaecettel.:)Tuti bevált módszerem... :) Az almaecet még a sósságát is enyhíti. :)
2013. febr. 8. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!