Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött paprika mellé mit...

Töltött paprika mellé mit szoktatok enni?

Figyelt kérdés
kenyér? főtt krumpli? vagy mi való mellé?
2009. szept. 4. 19:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Ne legyél olyan biztos a lepontozásban! Bosszúból felpontoztalak, mint mindenki mást is! He-he! :D (Bocs az offért!)
2009. szept. 4. 19:53
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Kenyérrel, tejföllel, aki meg nem eszik kenyeret, az semmivel. Nem tudom, mi ebben a gáz, a töltött káposztához sem eszek krumplit... Ki így, ki úgy.
2009. szept. 4. 19:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én csak kenyérrel.
2009. szept. 4. 20:05
 14/20 A kérdező kommentje:

a tejföl nekem új :O nem ettem már vagy 10 éve, de ma este azt főztem

anyukámék azt hiszem kenyérrel ették, azt fogunk szerintem mi is enni hozzá - csak rémlett valami krumpli is (de akkor lehet, hogy menzás emlék :) köszi

2009. szept. 4. 20:17
 15/20 anonim ***** válasza:
18%
Krumpli, tejföl?????? Hát ez valóban gáz. Ehhez simán csak kenyér illik. :S Ilyen ízlésficamot...
2009. szept. 4. 20:29
 16/20 anonim ***** válasza:
86%

Kenyérrel.

Az anyám mindig be is habarja, nem csak rántja. Nagyon selymes lesz a tejföltől.

Nem vagyok vega, de a legfinomabb, ha főtt rizs és rántotta iszonyúan megborsozott és fokhagymázott keverékével van töltve.(egy nyers tojással összeállítva) Gyerekkoromban így ettük. Mosléknak hangzik, pedig nagyon jó. Volt hús, nem azért.

Megyek, ki is olvasztok kettőt!

2009. szept. 4. 21:48
 17/20 anonim ***** válasza:
93%

Miért ízlésficam a krumpli???

Sóskában is az a jó. ...

a kenyér izlésficam

2009. szept. 4. 22:46
 18/20 anonim ***** válasza:
82%

Nem ízlésvitának tevődött fel, vedd már észre, hanem nem tudta kész-e a vacsorával, vagy még főznie kell hozzá valamit.

Attól függ, hogy mennyire sűrű. A mienk eléggé, és itt-oott kiszabadult rizsek úsznak benne, ehhez nem kell krumpli. Ha nagyon vékony a leve, ahhoz kell.

2009. szept. 4. 23:17
 19/20 A kérdező kommentje:
az utolsónál a pont! köszi :)
2009. szept. 5. 13:30
 20/20 anonim ***** válasza:
91%
Kenyeret vagy zsemlét!
2009. szept. 5. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!