Mi éri meg jobban? Ha veszek kenyeret, vagy magam sütőm?
Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 09:21
11/11 anonim válasza:
Aki azt mondja hogy nem éri meg sütni,nem evett még házi kenyeret...
Igazából ár/minőség arányban jobb a házikenyér...
Mert lehet kapni pékségekben jó kenyeret de az nem is 200ft az 1kg hanem,4-500ft...
Grahamkenyeret szoktam sütni...
Magas rost tartalma miatt laktatóbb,ezáltal 4napig eszem a kilós kenyeret... :)
A grahamlisztet tescoban veszem mert,ott csak 250ft,míg a sparban 320 körül van...
Ja és 4. nap is -még ha nem is friss- ehető állagú...a boltiról ugyanez nem mondható el...
Ezek után mondja valaki hogy nem éri meg...
A másik dolog hogy a kenyér sütés bonyulultnak tünhet amíg,nincs kellő rutin,tapasztalat...De miután belejön az ember eszébe se jut boltban venni kenyeret...
Jó kenyérsütést mindenkinek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!