Melyikkel jövök ki jobban ha minden nap veszek 5 zsemlét vagy ha 1 kg kenyeret veszek?
nálatok mennyi a zsemle és a kg kenyér?
nálunk zsemle 20Ft,kenyér 200-felfelé
5 zsemle = negyed kiló, ez elég?
Ha megveszed az 1 kg kenyeret, mi lesz a 3/4 kilóval, ha negyed kiló is elég lenne? Ha kidobnád, inkább vegyél zsemlét, az 100 Ft-ból kijön, nem dobod ki a 200 Ft-os kenyér felét, vagyis 100 Ft-ot.
Ha a kenyér elfogy, esetleg több nap alatt, akkor kenyeret vegyél, az olcsóbb.
De lehet úgy is, hogy hétfőn zsemlét veszel, pénteken meg kenyeret.
De ha napi 5 zsemle negyed kiló, akkor miért dobná ki a kenyér felét? Egy kilós kenyér nehogy már megromoljon 4 nap alatt. Én még a szerdai kenyeremet eszem.
Na de vissza a számokhoz. Ha 4X5 zsömle (20) ára kevesebb, mint az 1 kilós kenyéré, akkor zsömle, ha nem, akkor kenyér. Azt te tudod, hogy nálatok mennyibe kerül, nagyon nagy szórás van a boltok között.
A kenyeret nem kell kidobni, felszeled amiről úgy gondolod, hogy 2-3 nap alatt nem fogy el. Kettesével becsomagolod folpackba, berakod a fagyasztóba. Amikor kell, étkezés előtt kb. 20-30 perccel kiveszed, tökéletesen frissen marad. Olyan, mintha akkor hoztad volna haza frissen a boltból.
Itt tanultam valakitől, azóta én sem dobálom ki a megszáradt, vagy éppen 3 nap alatt bezöldült kenyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!