Ha lefagyasztom a csomagolt, szeletes kenyeret, akkor?
Figyelt kérdés
akkor eláll sokáig? és ha utána beteszem a sütőbe nem lesz piritós belőle? illetve jó lesz az állaga úgy, hogy elvigyem szendvicsként?
ezt pl. nagyobb fajta bolti pogácsával, vizes zsemlével is megcsinálhatom?
2011. júl. 30. 19:32
1/5 anonim válasza:
ha beteszed a sütőbe, akkor pirítós lesz belőle... ez tuti :)
2/5 anonim válasza:
Mi mindig lefagyasztjuk a kenyeret (szeleteltet veszünk), mert akkor nem kell nézni, hogy van-e még, hanem csak kivesszük a fagyóból és kész. :)
Ha beteszed a sütőbe, pirítós lesz belőle, ahogy a friss kenyérből is.
Az állaga kiolvadás után ugyanolyan lesz, mintha nem fagyasztottad volna le. Csak tedd ki a konyhaasztalra előző este és reggelre gyönyörűen kiolvad.
Zsemlével, péksütivel még nem próbáltam, de szerintem simán. Sok vesztenivalód nincs, ha kipróbálod.
3/5 anonim válasza:
Minden pékárút le lehet fagyasztani.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket! akkor csak simán kiolvasztom:)
2011. júl. 30. 20:04
5/5 anonim válasza:
Akkor kőkeményre fagy, és ha mikróban kiolvasztod (erre van külön funkció), akkor puhább lesz mint a sima kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!