Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha a pudingot lefagyasztom mi...

Ha a pudingot lefagyasztom mi lesz belőle? :D

Figyelt kérdés
Olyan pudingot amit itthon lehet főzni. Megfagy rendesen? Jégkrém lesz lelőle? :D Nincs itthon jégkrém és azt akarok enni :D:D Esetleg valami recept amiből tudnék csinálni? Lehet hogy hülye kérdés :D
2011. jún. 12. 12:50
 1/10 anonim válasza:
100%

Fagyott puding!:P

Pudingból szerintem nem lesz jégkrém..

Bár én üdítőt szoktam lefagyasztani...azt meg (ha akarod) fel lehet tördelni, lehet bele még egy pici üdítőt rakni, és egy jégkásaszerű cucc lesz belőle :D

2011. jún. 12. 12:59
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
fagyassz le szörpöt vagy joghurtot :P esetleg teát, mi olyat is csináltunk régen
2011. jún. 12. 13:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én gyümölcslevet akarok majd lefagyasztani...:D

Még nem tudom, hogy mi lesz belőle

2011. jún. 12. 13:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szét fog válni ilyen túrós lesz az egyik fele a másik feléből meg kijön a tejsavó.

Szörpöknél uyganez csak szirupra meg jégre esik szét.

Próbáljátok ki kólával.

A tömény kólaszirup nem fagy meg csak a víz fagy ki belőle jéggé.

2011. jún. 12. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:15

Az is megtúrósodik, fehér szemcsék lesznek benne majd. Szerintem hasmenést is okoz.

2011. jún. 12. 13:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A jégkrémhez habképző anyag kell ami pezseg pl kis szódabikarbóna de minimális + tejszín vagy műtejszín (növényi zsír alapú). + cukor és sok vaniliáscukor, nameg egy habverőgép sem árt, meg valami olyan készülék amivel tudsz sokkolófagyasztást produkálni (nitrogénes léghűtéses)
2011. jún. 12. 13:52
 7/10 anonim válasza:
73%
Fagyassz le gyümölcsjoghurtot, az a király, ha nincs otthon fagyi, vagy pedig menj le boltba;)
2011. jún. 12. 14:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Húúha :D Akkor azt hiszem nem fogok pudingot fagyasztani :D köszi az ötleteket :)
2011. jún. 12. 15:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ebből nem lesz jégkrém. De joghurt jó, ha van, meg gyümölcsszószok, bár az se épp krém, de hideg.

Utolsó, te aztán képben vagy, remélem anyukádék jobban képben vannak, ha meg magadra vásárolsz, akkor szívtál, mert PÜNKÖSD VAN!!! Szerencsétlen hova menjen boltba? :D

2011. jún. 12. 15:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

13:52 jól mondja, levegő kell bele, különben csak ízesített jégkockát kapsz, azt se túl jó minőségben.

(tejszínhab, habfixálóval, vagy tejhabosító por )

És nem árt sűrűn megkavarni megfagyás közben.

Ja, és ha lehet, akkor nem a hűtőnek a fagyasztó részében kell hűteni, hanem rendes mélyhűtőben.

2011. jún. 12. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!