Ha a pudingot lefagyasztom mi lesz belőle? :D
Fagyott puding!:P
Pudingból szerintem nem lesz jégkrém..
Bár én üdítőt szoktam lefagyasztani...azt meg (ha akarod) fel lehet tördelni, lehet bele még egy pici üdítőt rakni, és egy jégkásaszerű cucc lesz belőle :D
Én gyümölcslevet akarok majd lefagyasztani...:D
Még nem tudom, hogy mi lesz belőle
Szét fog válni ilyen túrós lesz az egyik fele a másik feléből meg kijön a tejsavó.
Szörpöknél uyganez csak szirupra meg jégre esik szét.
Próbáljátok ki kólával.
A tömény kólaszirup nem fagy meg csak a víz fagy ki belőle jéggé.
ma 13:15
Az is megtúrósodik, fehér szemcsék lesznek benne majd. Szerintem hasmenést is okoz.
Hát ebből nem lesz jégkrém. De joghurt jó, ha van, meg gyümölcsszószok, bár az se épp krém, de hideg.
Utolsó, te aztán képben vagy, remélem anyukádék jobban képben vannak, ha meg magadra vásárolsz, akkor szívtál, mert PÜNKÖSD VAN!!! Szerencsétlen hova menjen boltba? :D
13:52 jól mondja, levegő kell bele, különben csak ízesített jégkockát kapsz, azt se túl jó minőségben.
(tejszínhab, habfixálóval, vagy tejhabosító por )
És nem árt sűrűn megkavarni megfagyás közben.
Ja, és ha lehet, akkor nem a hűtőnek a fagyasztó részében kell hűteni, hanem rendes mélyhűtőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!