Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Probléma ha kihagyom a levesbő...

Probléma ha kihagyom a levesből a zöldségeket? Többi lent.

Figyelt kérdés

Tárkonyos ragu levest szeretnék készíteni, tegnap találtam egy nagyon jó receptet, Ma viszont nem lelem!

Nincs itthon se karalábé, se zeller, se fehérrépa sem gomba! Kihagyhatom őket?? Van répa, borsó, krumpli. Vélemény? Esetleg egy jó recept?? Még sosem főztem.

2013. febr. 5. 13:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó, én is kb. így szoktam :d répa, borsó, krumpli, húsi.
2013. febr. 5. 13:17
 2/8 anonim válasza:
31%

Esetleg a tárkonyt meg a húst is, ha kihagynád, lehetne belőle egy kis zöldségleves...

Hülye vagy, ahelyett, hogy itt szórakozol, lemennél a zöldségeshez, és megvennéd, ami kell.

2013. febr. 5. 13:28
 3/8 anonim válasza:
Múltkor én is kísérleteztem ezzel: khagytam a fehérrépát és zellert a húslevesből, mondván, hogy ezeket úgysem eszi meg az ember, nem hiszem, hogy annyira megérződne. Nem lett rossz, de olyan ízetlen lett a végeredmény, mikor nem tudod megfogalmazni pontosan, mi hányzik, csak érzed, hgy olyan semmilyen.
2013. febr. 5. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:
hiányozni fog belőle
2013. febr. 5. 14:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Németországban vagyok egy kis faluban, sajnos se karalábé se fehérrépa se zeller se semmi! Voltam lent, vettem répát borsót krumplit, nem vagyok én bolond!
2013. febr. 5. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
H
2013. febr. 5. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha zeller nincs, van zeller level, ez pedig az iz miatt fontos, tovabba fontos a voroshagyma, fokhagyma, ha ezek nincsennek benne a borsotol es a repatol edes lesze az egesz, nem segit rajta a tarkony.
2013. febr. 5. 16:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, természetesen volt benne hagyma, répa, borsó és krumpli, bors, só tárkony, pici citromlé és tejszínnel csináltam, mit ne mondjak mennyei volt, szerintem egyáltalán nem volt érezhető a hiánya a kimaradt hozzávalóknak de azért majd megcsinálom otthon azokkal is. :)
2013. febr. 6. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!