Milyen fűszerekkel lehetne feldobni a párolt zöldségeket?
Figyelt kérdés
Illetve melyikhez mi illik? (brokkoli, padlizsán, répa, karfiol- ezekre gondolok) a Vegeta, delikát stb. kiesik, mert ezekben ízfokozó van.2012. nov. 4. 12:25
1/3 anonim válasza:
lidlis fűszerekben nincs nátrium-glutamát
3/3 anonim válasza:
bazsalikom, rozmaring, kapor, fokhagyma, vöröshagyma, bors, majoranna, őrölt kömény, curry, gyömbér... stb.
mindig kísérletezz,, három félénél többet ne használj egyszerre a són kívül. majd ráérzel az ízekre.
citromlé, citromhéj, narancs ugyanígy, kis méz, csipet dió, szerecsendió is nagyon feldobja a párolt zöldségeket.
sokáig fogyóztam, kipróbáltam sokfélét. pl a zeller a maga kesernyésségével is nagyon finom tud lenni.
hangyányi mézzel lehet egy kis édeskés ízt is bevinni.
és persze a sok finom zöldfűszer, amit csrepekben akár magunk is termeszthetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!