Trüffelkrém probléma?
Figyelt kérdés
8 deci tejszínből, 16 dkg cukorból, 7 dkg kakaóból, 20 dkg vajból főztem krémet, de nem állt össze. Az eddig krémek már bekeverés után behúztak, ez viszont úgy néz ki, mint a somlói öntet, és kötve hiszem, hogy tortába lehetne tölteni. Mi lehet a baj?? én a cukor mennyiségét keveslem, mert általában ugyanannyi kell belőle, ahány deci a tejszín2013. febr. 3. 11:50
1/1 mikike34 válasza:
Elvileg ha kihűl, a vaj behúzza a krémet Nem tudom mi lehet a baj. A rendes állati tejsziín, és vajat használtál , a kihűtött krémnek jó állagúnak kéne lenni. Kicsit a tejszin mennyiségét sokallom amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!