Hogyan is kell tésztát főzni?
Az átlagos tésztáknál úgy működik, hogy amikor felforr a víz, akkor kell belerakni a tésztát.
Én a múltkor mellényúltam, sikerült vmi olyat venni amit a hideg vízbe kellett volna beletenni.
Biztos, ami biztos alapon nézzed meg mindig a csomagolását, ha nincs rajta semmi "extra információ" feltüntetve, akkor a normál módon kell főzni.
És a sót se felejtsd el a forró vízbe beleszórni, mert anélkül nagyon ízetlen lesz!
:D
Általában rajta van a zacskón a felhasználási javaslat, ha másképp nem piktogrammal.
sós felforrt vízbe szoktam tenni, ha újra forr, attól számítva 5-6 percig főzöm. időnként megkeverem,majd elzárom a gázt.
kb 10 percig hagyom fedő alatt, szintén közbe megkeverve. megkóstolom, ha pont fogamra való, akkor leszűröm, leöblítem, meleg zsiradékra teszem, jól átkeverem.
Én így csinálom, nálam bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!