Hogy kell jól főzni a tésztát?
Figyelt kérdés
Tudok tésztát főzni, de ha lemosom , ha nem össze ragad ahogy hűl ki. Hogy kell jó tésztát főzni h ne ragadjon össze? Menyisége is írjatok
Köszönöm szépen a segítséget.
2011. ápr. 15. 10:44
1/2 anonim válasza:
Valójában a leszűrt tésztát át kell(ene) forgatni egy kis forró zsírban (olajban) és picit megsózni. Csak ezt a lépést ma már kihagyjuk.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:-)
2011. ápr. 15. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!