Brownie-t szeretnek sutni. Milyen csokoladet erdemes hasznalni hozza?
A boltban csak 60%-os Tibi etcsokoladet talaltam... ezt felhasznalhatom a brownie-hoz?
Vagy sima tortabevonoval kellene inkabb elkesziteni (a recept, amit talaltam, ezzel irja es kakaoporral)?
A sutesnel mire kell odafigyelni? Ha elkezd megkergesedni a teteje, akkor mar vehetem is ki?
Gyakorlott brownie-keszitok trukkjeit nagyon szivesen olvasnam!
Elore is koszonom!
Ja, meg emlit egy kulonleges megoldast, amitol allitolag finomabb lehet a brownie: magas hofokon kell sutni 20 percig, majd rogton sutes utan jegre kell tenni a sutemenyt, vagy be a fagyasztoba.
Ettol allitolag lagy, nedves es puha lesz belul, kivul viszont megkergesedik kicsit es ropogos lesz a teszta.
Meg azt is irja, hogy elsore elnezte a receptet es 98g vaj helyett 198g-ot tett bele, ettol pedig nagyon omlos lett, szinte szetolvadt a szajaban.:)
1 csésze cukor = 20 dkg
1/2 csésze liszt = 7-8 dkg
350 F = 180 fok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!