Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Brownie-t szeretnek sutni....

Brownie-t szeretnek sutni. Milyen csokoladet erdemes hasznalni hozza?

Figyelt kérdés

A boltban csak 60%-os Tibi etcsokoladet talaltam... ezt felhasznalhatom a brownie-hoz?

Vagy sima tortabevonoval kellene inkabb elkesziteni (a recept, amit talaltam, ezzel irja es kakaoporral)?


A sutesnel mire kell odafigyelni? Ha elkezd megkergesedni a teteje, akkor mar vehetem is ki?


Gyakorlott brownie-keszitok trukkjeit nagyon szivesen olvasnam!


Elore is koszonom!


2013. febr. 1. 17:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ja, meg emlit egy kulonleges megoldast, amitol allitolag finomabb lehet a brownie: magas hofokon kell sutni 20 percig, majd rogton sutes utan jegre kell tenni a sutemenyt, vagy be a fagyasztoba.

Ettol allitolag lagy, nedves es puha lesz belul, kivul viszont megkergesedik kicsit es ropogos lesz a teszta.


Meg azt is irja, hogy elsore elnezte a receptet es 98g vaj helyett 198g-ot tett bele, ettol pedig nagyon omlos lett, szinte szetolvadt a szajaban.:)

2013. febr. 2. 12:26
 12/12 anonim ***** válasza:

1 csésze cukor = 20 dkg


1/2 csésze liszt = 7-8 dkg


350 F = 180 fok

2013. febr. 2. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!