SOS?! Csinálnám a kaját de lehet rossz alapanyagom van! Zabpehelyhes fasírtot szeretnék készíteni de csak zabkorpám van. Az jó hozzá?
ez lenne a recept....
A zabpelyhet 2 dl nem túl forró vízzel összeverjük, és állni hagyjuk.------a zabkorpát is be kell áztatni ???
Megy a zöld kéz csak írjatok vmi okosat :))) !!!
A zabkorpa NEM jó zabpehely helyett, abból nem lesz semm.
Vagy vegyél zabpelyhet, vagy ne is kisérletezz ezzel a recepttel.
győri vagyok :)
köszi a felajánlást!!
amúgy elkészítettem.....ilyen lett :
az íze is jó uh el fog fogyni.....csináltam mellé még egy kis mártogatóst...
Jól néz ki.:)
Kérdező,megkérdezhetem,hogy a massza kb milyen sűrűségű kell legyen?Pl mint a tejföl?
Megcsinálnám én is.:)
én betartottam a mennyiségeket amit a recept ír, és egy kicsit sűrűbb mint a tejföl, de nem sokkal....
jó étvágyat hozzá !!! :)
Nagyon köszönöm a válaszodat!:)
Megyek is a konyhába.:)
remélem ízleni fog !!!
írd meg ha kész :)
én amúgy olívaolajba sütöttem ki, és nagyon hamar megpirul...
talán érdemes ici picit sósabbra csinálni, mert nekem kicsit utána kellett sózni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!