Készíthetek lekvárt enyhén megcsiccsent csipkebogyóból is, vagy az tönkre tenné az egészet? (ha forralom, akkor is? Rossz lenne az íze? )
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!2012. dec. 29. 00:24
1/2 anonim válasza:
Lekvár készítésnél nagyon fontos, hogy hibátlan legyen a gyümölcs - nem túlérett, nem megfagyott, nem "plöttyedt", máskülönben nagy eséllyel megpenészedik.
2/2 anonim válasza:
Ha csak éppen megfagyott, akkor lehet belöle lekvárt késziteni, ha többször megfagyott meg kiolvadt, vagy rohad, penészes, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!