Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy tudom "visszapuhítani" a...

Hogy tudom "visszapuhítani" a májat?

Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy most csináltam először resztelt májat. A szokásos, olaj, hagyma, májat csíkokra vágtam (ahogy a "nagy könyvben" meg van írva), felengedtem egy kis vízzel, majd fűszereztem, és lassú tűzön néha kevergetve vártam a végét. Eltelt fél óra meg még több, de a máj kemény még mindig. Most olvasom, hogy 7-10 perc (!!!!!!!!!!!!!!!) is elég neki, mert utána megkeményedik. Most már akármennyi idő főzéssel is kemény marad, vagy van még remény?
2013. febr. 1. 10:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha még legalább egy órát fözöd, akkor megint puha lesz.
2013. febr. 1. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. febr. 1. 16:37

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!