Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kell füzereznem a májat ha...

Kell füzereznem a májat ha baconbe tekerve szeretném sütni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Magában is jó lesz, de én egy kis mustárral megkenem a szalonnát és úgy tekerem bele a májat, de a majoranna is nagyon sokat dob rajta.
2011. dec. 16. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
pici kakukkfű, ha szeretitek... :)
2011. dec. 16. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

fokhagyma /zúzott/, majoranna, bors is nagyon passzol hozzá.

vagy egy két karika póréhagyma is beletekerve.

2011. dec. 16. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
úgy szoktam, hogy a májat félig megfőzöm sós,borsos vízben, lecsöpögtetem, betekerem baconbe, be a tepsibe, mellé zsír, és fokhagyma (esetleg vöröshagyma). Nekünk így nagyon ízlik :) A sót néha elhagyom a vízből, így csak a betekerés előtt sózom picit, attól függ, mennyire sós a bacon.
2011. dec. 16. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Én csak fokhagymát szoktam rátenni.
2011. dec. 16. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!