Párizsiasan szeretném a rántot májat elkészíteni de?
ugy lehet e hogy most ugy is tejbe ázik készítenék egy sürü palacsinta tésztát abba beleforgatom és ugy sütöm ki? finom lenne ugy?
(könnyebb lenne mint lisz tojás liszt tojás ami idöigényesebbb
Úgy is lehet.
Csak akkor annak már valami más lesz a neve.
Abból a tejből tojással csinálhatsz egy jó sűrű párizsiszeletnek való masszát, de azért a májat száríts le egy kicsit és mártsd lisztebe is, csak utána a sűrű masszába, így biztosan ráragad rendesen.
forró legyen a zsiradék, kapasd meg egy picit hirtelen mindkét oldalát, de aztán csökkentett hővel folytasd a készresütést.
termeszetesen,hisz ezt nevezzük parizsi tesztanak.
csak vigyazz arra hogy lassu tüzön süsd mert a parizsi hamar caramelázodik és a máj meg nyers maradhat.
szóval csak lassan süsd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!