Hogyan lesz a lángos puha?
Figyelt kérdés
Többször csináltam már lángost, de vagy kicsire hagyom és akkor puha, de akkor kevés lesz egy adagból, vagy nagyra húzom, de akkor meg a közepe ropogós. Hogy tudnék olyat csinálni, ami nagy is, sok is van belőle, és még puha is??? Bevált receptek és praktikák kellenének! Köszönöm.2013. jan. 31. 10:53
1/3 anonim válasza:
A közepe azért lesz ropogós, mert olyan nagyra széthúztad, hogy ott már egészen vékony tészta maradt. Ha azt akarod, hogy a közepe is puhább maradjon, és a lángos is nagyméretű legyen, akkor szerintem alapból nagyobbra kell szaggatnod. Persze ennek az az ára, hogy akkor kevesebb darab lesz belőle. De ez minden más esetben így van, vagy-vagy, minden egyszerre nem lesz. :)))
2/3 anonim válasza:
Tegyél bele krumplit. Attól puhább lesz a tészta.
3/3 anonim válasza:
Ne kézzel húzd szét hanem sodrófával akkor nem vékonyodik el a közepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!