Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gluténmente lisztből sütöttem...

Gluténmente lisztből sütöttem kenyeret, de a külseje nagyon kemény lett, fürészelni lehetett. A liszt tasakján lévő recept szerint jártam el, mégis fura lett. Hogyan süssem, hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
Vagy van valakinek bevált kenyér recept? Fontos lenne, mert nagyon hiányzik a kenyér!!!!!!!!!!
2013. jan. 30. 22:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!


liszterzekeny.hu-n jártál már? Van sok jó recept fenn :)

Vagy a facebook-on is vannak jó csoportok :)

Pl: gluténmentes konyha és hétköznapok néven, keress rá :)

Milyen lisztből sütötted? Tettél vizet a sütőbe? Kell idő, mire kitapasztalod, neked melyik liszt válik be. Ha gondolod, irj privit!


Lisztérzékeny anyuka :)

2013. febr. 1. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Rákerese az oldalakra. Nem tettem a sütőbe vizet, lehet ezvolt a hiba, de még erről nem hallottam. Glutenix kenyérvarázs, glutén- és búza mentes a liszt neve, oldalán recept is van.
2013. febr. 3. 13:45

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!