Gluténmente lisztből sütöttem kenyeret, de a külseje nagyon kemény lett, fürészelni lehetett. A liszt tasakján lévő recept szerint jártam el, mégis fura lett. Hogyan süssem, hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
Vagy van valakinek bevált kenyér recept? Fontos lenne, mert nagyon hiányzik a kenyér!!!!!!!!!!2013. jan. 30. 22:52
1/2 anonim válasza:
Szia!
liszterzekeny.hu-n jártál már? Van sok jó recept fenn :)
Vagy a facebook-on is vannak jó csoportok :)
Pl: gluténmentes konyha és hétköznapok néven, keress rá :)
Milyen lisztből sütötted? Tettél vizet a sütőbe? Kell idő, mire kitapasztalod, neked melyik liszt válik be. Ha gondolod, irj privit!
Lisztérzékeny anyuka :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Rákerese az oldalakra. Nem tettem a sütőbe vizet, lehet ezvolt a hiba, de még erről nem hallottam. Glutenix kenyérvarázs, glutén- és búza mentes a liszt neve, oldalán recept is van.
2013. febr. 3. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!