Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rakott krumpli - megfőzöd...

Rakott krumpli - megfőzöd előre a krumplit?

Figyelt kérdés

Annyi változatot olvasni, hogy lesz jobb? Előfőzve vagy sem, ha igen, akkor még forrón vagy kihűlés után felszeletelni stb ?


Én főtt tojással, és kolbász híján paprikás szalámival csinálnám. Ha nem muszáj, nem főzném meg a krumplit előre...


2013. jan. 29. 08:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én csak nyersen nagyon vékonyra vágom, és sok levet teszek hozzzá.


A főtt krumpli pucolása egy sátáni dolog, a megpucolt krumpli meg széttfő és nem lehet gusztusosan felkarikázni.

2013. jan. 29. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
Mikor h van kedvem. Ha sietek akkor nyersen hagyom, ilyenkor a sütési idő több lesz, ha megfőzöm akkor az előkészület több, a sütési idő kevesebb. Sztem kevésbé pepecselős ha nyersen készítjük, ízre nem változik.
dec. 10. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!