Milyen lesz a húsleves így, hogy nem haboztam le?
Figyelt kérdés
Mire rászántam magam, hogy lehabozom, addigra elforrta a habját:S2013. jan. 24. 13:56
2/9 anonim válasza:
Semmi gond!
Nagyon sokan nem is szokták, látod, elforrja az magától is.
Vedd alatta a lángot takarékra, mostmár ne forrjon, hanem csak szépen lassan pöcörögjön a fazékban a leves, majd ha a husi félig megfőtt, akkor szoktam én a zöldségféléket belerakni. Fincsi lesz az!
3/9 anonim válasza:
Tökéletes lesz, feltéve, hogy úgy főzöd, ahogy a 2. válaszoló írta. Soha nem habozom le a levest, elvégre az csak a húsból kifövő fehérje, amitől csak jobb íze lesz. Tegyél bele a zöldséggel együtt egy kisebb darab kelkáposztát, és minden "úszkálót", feltéve, hogy nem fövi el, összeszed.
4/9 anonim válasza:
Én már egy ideje nem habozom, sosem lett még zavaros, nyugi.
5/9 anonim válasza:
Én sose szoktam lehabozni, úgy csinálom, mint a 2-es. Mindig tökéletes.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat, reméljük úgy lesz:)
2013. jan. 24. 14:41
8/9 anonim válasza:
A habban fehérjék vitaminok vannak kár kidobni!A lehabozás egy téves elképzelés!
9/9 doboszoli válasza:
Egy fontos dolog:
Amíg a habja nem fő bele, tilos belebabrálni a levesbe.
A belefőtt hab barna fonadék formájában leül, tálaláskor úgyis leszűröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!