Gyakorlott háziasszonyok, szerintetek a sütőm rossz, vagy valami más baj lehet?
Körübelül 5-6. alkalommal álltam neki kelt tésztát vagy piskótát sütni. A kelt tésztám gyönyörű, csodaszépen megkel,tényleg úgy néz ki mint a receptkönyvekben,ezzel nincs baj. Viszont mindig az történik,hogy a teteje és az alja szépen megpirul (az alja oda is ég sokszor) de a tészta belseje nyers marad. A sütőben alul van egy vastag lemez, ami tompítja a hőt és persze a tepsit kivajazom. Most is épp kalácsot akartam csinálni, és megint ez az eredmény. Szép,magas,megpirult kalács,odaégett allj, szinte nyers belsővel. Már majdnem sírok,hogy mi lehet a baj! Ja és egy nagy bögrébe vizet is teszek a sütőbe!!!!
Ez anyósom régi sütője, ő vett egy újat, neki többnyire sikerültek a dolgok!
A tepsim TEFAL.
Nem jelzi számokkal a hőfokot. :(
De Nem minimumon,de attól egy kicsit nagyobb lángon sütök. Tényleg nincs rajta hőfok számozás:(
Oké, akkor minimumon fogom, bár most sincs sokkal fölötte,de talán igy jó lesz.
Ilyen tűzhelyem van, a baloldali a sütő gombja...
Ja a kérdés linkje lemaradt: :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__konyhai-praktik..
De köszi, még egy próbát teszek majd hétfőn, és ha teljesen minimumon sem lesz jó, kénytelenek leszünk új sütőt venni, bár most pont nem hiányzik egy ilyen kiadás, de mivel most vagyok itthon gyeden a babámmal, szeretnék megtanulni sütni:)
Köszi a véleményt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!