Mit főzzek ezekből a hozzávalókból?
Van itthon baconszalonnám,cajtom cukkinim,gombám.Ezekből összességében mit lehetne sütni-főzni?
MIndenféle fűszerem,hozzávalok vannak itthon.Valami különleges "nasi" jó lenne a vasárnapi ebéd után.
Ötleteket várok...Köszi!
Nem tudom van-e krumplid, bár ez végülis elhanyagolható, de nálunk nagy kedvenc:
Vajazz ki egy üveg sütőedényt, szeletekre vágott krumplit tegyél alulra, aztán a szeletekre vágott cukkinit, végül a gombát. A zöldségfélék közé apróra vágott bacont szórj, az egész tetejére pedig tégy nagyobb darab fűszervajakat, és sajtot.
Fűszervaj: margarin vagy rendes étkezési dobozos margarin, só, zöldfűszerek (petrezselyem, bazsalikom, kakukkfű, oregano, pici bors,...)
Én úgy csinálom, hogy veszek egy nagyobb tálat, abba töltök melegvizet, egy kisebb tálat belerakok, beleteszem a vajat és a fűszereket, és a meleg víz hatására puha, lágy, és könnyen keverhető lesz. Ezzel a fűszeres vajjal ízesítem a zöldségeket, lehet a baconnal együtt a rétegek közé is tenni, de az is elég, ha legfelülre, a sajt alá teszed, mert majd szépen lefolyik.
Kb 20-25 perc 170 fokon a sütőben, és isteni finom lesz. :)
baconbe tekert, gombaszeletes sajtos cukkini :)
Nyami nyami :)
Sztem ez a legegyszerűbb :) de az előző is jónak hangzik :)
KÖSZÖNÖM !!!!!
Pont ilyesmire gondoltam! Van itthon krumplim,mindenfélém van,de ezekből akartam valami ilyesmit,amit írtál! Már állok is neki,és írok,hogy milyen lett.
Nagyon köszönöm a gyors,használható választ!!!
Ez a tekercs is fincsike...Köszi,3-4-et göngyölgetek.
gombát mindik kapok,nem is akármennyi mennyiséget egy ismerősömtöl.Cukkinit a szomszéd nénitől.
Már mindenfélét kipróbáltam,azért jöttem hozzátok,amit nem bántam meg.
Nagyon finom a cukkiniból készült tócsni. Krumpli helyett cukkinit reszelek. Isteni,csak már uncsi.
Gombából pedig már a fasirtól-kezve,a krémlevesig mindent kipróbáltam.
Köszi,mégegyszer!
ISTENI LETT !!!!!!
Szegény családom,most ezt fog enni egy-jó párszor....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!