Milyen lenne, ha a lepényt zsírban sütném?
tenyleg nsokkal sokkal finomabb lenne mert csak allati zsirban oldotnak igazan jol az izek.
kis tudomany.hehe
de tenyleg en szakacs vagyok es ha tehetem persze csak itthon es mertekkel zsirral fozom.
köszi neked is.
amúgy mi is itthon a krumplit, húsokat zsirban sütjük, és azok biztos, hogy finomabbak.
szerintetek a vásárokban, bódékban zsirban sütik a lángost?
:D
Megkérdezhetem, milyen lepényről beszéltek?
Én lepény elnevezéssel csak a túrós-lepényt ismerem, de azt nem nagyon tudom elképzelni akár zsírban, akár olajban sütni.
Persze amit serpenyőben, ahhoz én is zsírt használok, sokkal finomabb minden kaja (szerintem) ami zsírban sült és nem olajban.
Köszi, szóval lángos, és nem túrós lepény!
Az is jó! Én is zsírban szoktam sütni!
na kisütöttem.
nagyon finom, egyáltalán nem szedett be sok zsirt. :)
nekem, mint kákabélűnek, sajnos gond a zsír, de ettől eltekintve az a létező legfinomabb.. persze sokféle zsír létezik..a disznózsírnak is sok változata van, akár a csirkeháj-zsírnak, vagy liba-kacsazsírnak..
nincs jobb az illatos zsírban sült kenyérnél, lángosnál,tócsninál,krumplinál,stb..
olívával készítem, de az nem az én világom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!