Szerintetek készíthetem a babgulyást csirkecombból?
1. Ha akarod, persze hogy készítheted
2. Nem, én még nem próbáltam, ezért nem tudom milyen lesz
3. Nem is fogom, mivel a csirke a babhoz képest percek alatt megfő, és mivel egyébként sincs sok ízük a bolti csirkéknek, nem hiszem, hogy bármi pluszt ízt adni tudna a bablevesnek. Akkor viszont legyen a babom hús nélküli, a csibét pedig majd vagy kirántom önmagában, vagy valami mást készítek belőle.
Próbáltam. de szárazbbabbal nem lehet együtt főzni, csak külön a pörköltet, külön babot, zöldséget- azt is szakaszosan - megfőzni, majd , ha a bab is teljesen puhösszeborítani, és egy darabog együtt főzni. kb addig, míg a csipetke is belefő.
Ízesítés egy kicsit erőteljesebb legyen, mint marha vagy disznóhúsból.
Én a faros csirkecombot prógálgatom különféle módon elkészíteni, így már a babgulyás is sorra került.
ha minden jó íz benne van, finom. csak a húst azért nem kell túlfőzni, mert, ha lemászik a csontról nem gusztusos. másik megoldás a kicsontozás, a csontokat a babbal össze lehet főzni, így semmi nem megy kárba.(persze, kiszedni az öszeboronálás előtt )
Szerintem a csirke nagyon semleges ízű a babhoz képest, így eléggé el fog "veszni" a kajában.
Én nem kísérleteznék vele, akkor inkább egy sima bableves és utána sült vagy rántott csirkecomb.
"csak a sertéspörkölt alap helyett csirkepöri alap lesz. "
Sertés helyett mindegy, az már eleve nem babgulyás. Marha vagy birka húsból főzik a gulyást.
A kérdés az volt, valaki próbálta-e!! aki igennel válaszolt, azt le kelett pontozni az összes kedves lebeszélő jóvoltából, akik nem a kérdésre válaszoltak...
Gratula :/
a vicc, hogy a kérdezőnek tetszett a válaszom, legalábbis a kommentjéből ez jön le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!