Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek készíthetem a...

Szerintetek készíthetem a babgulyást csirkecombból?

Figyelt kérdés
Nem arra lennék kíváncsi, hogy "ilyet nem szabad csinálni", meg "aki nem tud főzni az ne főzzön", hanem inkább arra, hogy próbálta-e már valaki, és hogy milyen lett.
2013. jan. 16. 18:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Próbáld ki, de azért főzzél mást is, mert szerintem qrva szar lesz.
2013. jan. 16. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
48%

1. Ha akarod, persze hogy készítheted

2. Nem, én még nem próbáltam, ezért nem tudom milyen lesz

3. Nem is fogom, mivel a csirke a babhoz képest percek alatt megfő, és mivel egyébként sincs sok ízük a bolti csirkéknek, nem hiszem, hogy bármi pluszt ízt adni tudna a bablevesnek. Akkor viszont legyen a babom hús nélküli, a csibét pedig majd vagy kirántom önmagában, vagy valami mást készítek belőle.

2013. jan. 16. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 A kérdező kommentje:
Azt nem tettem hozzá, hogy füstölt hús lesz benne, tehát gyakorlatilag minden az eredeti recept szerint készül, csak a sertéspörkölt alap helyett csirkepöri alap lesz. Szóval ízre nem különbözhet, csak állagra.
2013. jan. 16. 18:24
 4/13 anonim ***** válasza:
27%

Próbáltam. de szárazbbabbal nem lehet együtt főzni, csak külön a pörköltet, külön babot, zöldséget- azt is szakaszosan - megfőzni, majd , ha a bab is teljesen puhösszeborítani, és egy darabog együtt főzni. kb addig, míg a csipetke is belefő.

Ízesítés egy kicsit erőteljesebb legyen, mint marha vagy disznóhúsból.

Én a faros csirkecombot prógálgatom különféle módon elkészíteni, így már a babgulyás is sorra került.

ha minden jó íz benne van, finom. csak a húst azért nem kell túlfőzni, mert, ha lemászik a csontról nem gusztusos. másik megoldás a kicsontozás, a csontokat a babbal össze lehet főzni, így semmi nem megy kárba.(persze, kiszedni az öszeboronálás előtt )

2013. jan. 16. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a csirke nagyon semleges ízű a babhoz képest, így eléggé el fog "veszni" a kajában.

Én nem kísérleteznék vele, akkor inkább egy sima bableves és utána sült vagy rántott csirkecomb.

2013. jan. 16. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
25%
Kerültük egymást , de füstölthússal teljesen okés lesz.
2013. jan. 16. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 A kérdező kommentje:
Én is szakaszosan terveztem főzni, mert tudom hogy eltér a főzési idejük. Köszönöm a válaszokat, megpróbálkozom vele!
2013. jan. 16. 18:29
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Semmi értelme a csirkét füstölt hússal készült ételbe tenni. Ha mindenáron akarsz bele baromfihúst, akkor libacombot tegyél. Az illik a babhoz (lásd sólet füstölt libacombbal).
2013. jan. 16. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

"csak a sertéspörkölt alap helyett csirkepöri alap lesz. "


Sertés helyett mindegy, az már eleve nem babgulyás. Marha vagy birka húsból főzik a gulyást.

2013. jan. 16. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

A kérdés az volt, valaki próbálta-e!! aki igennel válaszolt, azt le kelett pontozni az összes kedves lebeszélő jóvoltából, akik nem a kérdésre válaszoltak...

Gratula :/

a vicc, hogy a kérdezőnek tetszett a válaszom, legalábbis a kommentjéből ez jön le :)

2013. jan. 16. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!